ATUDER, Acil Tıp Asistanı Dr. Mahmut Arda ÇINARLIK'ın yarışmacı olarak katıldığı V1 Challenge 2015 isimli otomobil yarışmasında, Volkicar isimli özel üretim aracına, araç sponsoru olarak destek verdi.

28.07.2015

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER), Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği Asistanlarından Dr. Mahmut Arda ÇINARLIK'ın yarışmacı olarak katıldığı V1 Challenge 2015 isimli otomobil yarışmasında, kullanmakata olduğu Volkicar isimli özel üretim aracına, araç sponsoru olarak destek verdi.

V1 Challenge, 2011 yılından beri Türkiye çapında düzenlenen, aralarında ralli ve pist yarışlarında kupalar ve şampiyonlukları bulunan 22 iddialı pilotun katıldığı, her pilotun eşit şartlarda 'Volkicar' isimli özel üretim yarış otomobilleri ile yarıştığı bir organizasyondur. Mayıs 2015 de başlayan yarışlar Kasım 2015'e kadar her ay yapılmaktadır. Bu yıl 4 farklı şehirde toplam 6 yarış yapılacaktır ve yarışlar NTVSPOR kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca aşağıda organizasyonun fotolarda da görebilceğiniz üzere İOS ve Android sistemli telefon ve tabletler için mobil oyun uygulaması da vardır. Daha ayrıntılı detaylı bilgi www.v1challenge.net web adresinde mevcuttur.

Dr. Mahmut Arda ÇINARLIK'ın yaklaşık beş yıldır yaptığı bu spor dalında, aşağıda resimleri olan ve İzmit Körfez Pistinde yapılan bu yarışta 12. oldu.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,
Dr. Mahmut Arda ÇINARLIK'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.