28.07.2015
Değerli Meslektaşlarımız,
Acil Tıp Uzmanları Derneği nin 30 Ekim 1 Kasım 2014 tarihinde yapacağı fakat ertelediğimiz 16.Mardin Acil Tıp Sempozyumu yine Mardin’de 17-18 EYLÜL 2015 tarihlerinde düzenlenecektir. Mardin Acil Tıp Sempozyumu'na sizleri davet etmenin mutluluğu ve gururunu taşıyoruz.
Acil Tıp ülkemizde ve tüm dünyada hızla gelişmektedir. ATUDER, Acil Tıp Uzmanlığı’nın eğitime ihtiyaç duyulan her alanında düzenlediği bilimsel toplantılar ve kurslar ile acil tıp çalışanlarının eğitim sürecine tüm gücüyle destek vermektedir. Bu sempozyum, meslektaşlarımızın mesleki bilgi ve birikimlerini paylaşabilecekleri bir olanağı sağlamanın yanı sıra Mardin’in eşsiz atmosferinde meslektaşlarımızın tanışmalarına da olanak sağlayacaktır.
Acil Tıp alanında çalışan ve hasta bakım hizmeti sunan tüm sağlık personelinin fayda sağlayacağı bu bilimsel ve kültürel şölene tüm meslektaşlarımız davetlidir.
17-18 EYLÜL 2015 tarihlerinde Mardin’in eşsiz otantik ve kültürel atmosferinde bilimsel ve kültürel bir şölende buluşmak umuduyla saygılarımızı sunarız.
Prof Dr. Başar CANDER Doç Dr. Behçet AL
Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı Acil Tıp Uzmanları Derneği Genel Sekreteri
Sempozyum Başkanı Sempozyum Sekreteri
.jpg)
Sempozyum web sitesi : http://www.atudersempozyum.org/
Sempozyum Bilimsel Programı