Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. Meltem Ceren SUSAN'a verildi.

26.06.2016

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’de ki ilk ve tek Tıp Fakültesi olan Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında, 3. dönem mezunlarını vermesinin gururunu yaşadı. 22 Haziran 2016 tarihinde Kampüste bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan mezuniyet törenine, Mütevelli Heyeti Başkanı  Doç. Dr. İrfan GÜNSEL,  Rektör Prof. Dr. Ümit HASSAN,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ ve Prof. Dr. Şenol BEKTAŞ ile Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gamze MOCAN başta olmak üzere, Tıp Fakültesi’ndeki akademisyenler, KKTC Meclis Başkanı Dr. SibelSİBER, KKTC Sağlık Bakanı Dr. Faiz SUCUOĞLU, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin başlaması ve açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in 2008 yılından beri düzenli olarak vermekte olduğu "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı intern Doktoru" ödülümüze,

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Meltem Ceren SUSAN layık görüldü.

Ödülümüz ve belgemiz, üniversitenin acil tıp anabilim dalı başkanı ve derneğimiz asil üyesi  Yrd. Doç. Dr. Semra ASLAY tarafından verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Dr. Meltem Ceren SUSAN 'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ