Acil Tıp Camiasının Saygıdeğer Üyelerine...

3.08.2016

Bilindiği üzere, 15.07.2016 tarihinde başlayan ve memleketimizi bir felaketin içerisine sürükleyen darbe girişimi belası başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla meydanlara inen Yüce Milletimizin, polislerimiz ve vatansever askerlerimizin olağanüstü direnişiyle def edildi.

Başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yurdumuzun birçok yerinde meydana gelen olaylarda, birçok acil servislerde yine olağan üstü günler ve saatler yaşadık. Bu süre zarfında başta Ankara ve İstanbul olmak üzere, yurdumuzun her yerindeki direnişlerde yaralanan vatandaşlarımıza, polislerimize ve vatansever askerlerimize kesintisiz, canla başla kahramanca hizmet sunan tüm acil servislerimizin tüm çalışanlarının yaptıkları takdire şayandır. Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak bu fedakâr hizmet arkadaşlarımızın, fedakârane hizmetlerini tüm kalbi duygularımızla TAKDİR EDİYOR, TEŞEKKÜR EDİYOR VE ALKIŞLIYORUZ.

Muhtelif yerlerde acil sorumlusu arkadaşlarımızla irtibata geçtik, yapılabileceklerle ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Konu ile ilgili olarak isteyen her mesai arkadaşımız her an bizimle irtibata geçebilir ve taleplerini dile getirebilir. Bizler de bu talepleri en kısa zamanda ilgili makamlara iletmeye gayret edeceğiz.

Camiamızın değerli üyelerine bu yaptıklarından ötürü tekrar çok teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

İyi ki varsınız.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)