ATUDER Yılın Yöneticilerine Ödüllerini törenle verdi.

22.02.2017

https://www.haber61.net/yasam/doktorlardan-cevdet-erdol-e-odul-h286413.html

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz  4. Bolu Acil Buluşması etkinliğimize Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulunun tamamı ve yurdumuzun çeşitli illerinden gelen yaklaşık 300 kişilik bir Acil hekimi katıldı.

Etkinliğimize, Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlandı.

Ardından ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER’in sunumları ile ödüllerimiz sırasıyla, 2016 Yılında Acil Tıbba hizmetlerinden ve verdikleri katkılardan dolayı Yılın Rektörü Ödülü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL hocamıza verildi. Ancak kendisinin ödül törenine katılamamasından dolayı, daha sonra kendisine makamında takdim edilmek üzere Doç. Dr. Şahin ÇOLAK Bey’e verildi.

 

2016 Yılı Yılın Sağlık Yöneticisi Ödülümüz ise İzmir İli Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreteri Sayın Prof. Dr. Behzat ÖZKAN Bey'e takdim edildi.

 

Son ödülümüz ise 2016 Yılı Yılın Hastane Yöneticisi Ödülü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Sayın Doç. Dr. M. Recep PEKCİCİ'ye takdim edildi.

 

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde çok önemli bir yere sahip olan  Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER ve Yönetim Kurulumuzun değerli üyelerine, Abbott Firmasının yöneticilerinden Görkem YILMAZ’a, Organizasyonu sorunsuz bir şekilde sevk ve idare eden Eventist Firmasına ve çok değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

4. Bolu Acil Buluşması Fotoğraflarına bakmak için tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ