Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile acil müdahaleler konusunda kurs düzenliyoruz.

5.07.2017

09 Eylül 2017 tarihinde Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’na bağlı  profesyonel spor kulüplerinde çalışan ve milli takımlarında görevli doktor, fizyoterapist ve masörlerden oluşan  sağlık profesyonellerine  İstanbul'da Sporda olusabilecek saglik sorunlarına acil mudehaleler konusunda kurs verilecektir.


Kursun,  sporda oluşabilecek acil durumlara yaklaşım başlığı altında teorik ve pratik  konuları 09 Eylül 2017 tarihinde TBF Sağlık Kurulu ile  Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından ortaklaşa düzenlenecektir.
TBF ve ATUDER’in bu ortak organizasyonları gerçekleştirmedeki çabalarından ötürü, başta dernek başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER’e, GENÇ ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Burak KATİPOĞLU’na ,Yrd. Doç. Dr. Togay EVRİN’e, bu organizasyon da bizlerden desteğini esirgemeyen TBF Sağlık Kurulu Başkanı Prof.Dr. Ufuk NALBANTOĞLU'na , TBF Saglik Kurulu üyeleri Sayın Prof.Dr. Alper KAYA'ya, Sayın Yrd. Doç.Dr. İlker YÜCESİR'e,Sayın Öğ. Gör. Dr. Kerem ÜLKÜ'ye teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

Yönetim Kurulu

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ