Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülüne Dr. Okan MATKAP layık görüldü.

28.07.2017

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;              

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,    
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,    

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'n den Dr. Okan MATKAP ayık görüldü.

Tıp Fakültesi'nin 07.07.2017 tarihinde yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi sahnede, Acil Tıp A.D Öğretim Üyesi ve Başhekim Doç. Dr. Suat ZENGİN verdi.    

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A. D Başkanı Prof. Dr. Behçet AL ve diğer öğretim üyelerine,  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.          

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Okan MATKAP'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ