ATUDER ve Mısır Acil Tıp Derneği (EGSEM) arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

4.12.2017

ATUDER bünyesinde kurulan SonoSchool ultrasonografi okulunun Kahire-Mısır’da düzenlediği ‘’Acil Ultrasonografi Kursu’’ nun ardından ATUDER ve Mısır Acil Tıp Derneği (EGSEM) arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

ATUDER yönetim kurulu üyesi ve SonoSchool Başkanı Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER ve EGSEM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sanaa HELMY’nin de hazır bulunduğu imza töreninde anlaşmaya ATUDER adına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER, EGSEM adına ise Dernek Başkanı Prof. Dr. Hussein SABRY imza koydular.

Törende ev sahibi ülke Mısır adına konuşma yapan Prof. Dr. Hussein SABRY, düzenlenen bu kurstan dolayı memnuniyetini dile getirirken, bundan sonraki işbirliğinin gerek kursların devamı, gerek diğer alanlarda artarak devamı konusunda dileklerini belirtti. ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER'de konuşmasında ev sahibi ülke hekimlerine misafirperverlikleri ve gösterdikleri sıcak ilgi nedeni ile teşekkür ederken, bu kursun ileride işbirliği içinde yapılacak büyük organizasyonların ilk adımı olduğunu dile getirdi.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ