Sağlık Bilimlerinde Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Temel Biyoistatistik Kavramları Kursu Fotoğrafları web sayfamıza yüklenmiştir.

7.05.2018

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak ‘Sağlık Bilimlerinde Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Temel Biyoistatistik Kavramları Kursu’ nu 3 - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirdik.

Tıp alanının farklı branşlarında görev yapan çok değerli 21 öğretim üyesi ve uzman katılımcı katılımıyla içerik olarak son derece kaliteli bir kursu daha geride bıraktık. Katılımcıların tamamı bu güne kadar istatistik ile ilgili olarak aldıkları  “en kaliteli ve verimli” kurs olduğunu beyan ettiler. Bu kursumuz bundan sonra her kesimin faydalanabileceği şekilde sekiz basamak olarak düzenlenecektir.

Yurt dışından eğitimciler ve katılımcılar da kurslarımıza iştirak edecekler ve bu kursları yurt dışında da yapacağız.

Bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta eğitimcilerimiz Prof. Dr. Oktay ERAY, Doç. Dr. Seval KUL ve Doç. Dr. Naci MURAT olmak üzere tüm organizasyon komitesine ve eğitimin düzenlenmesi için bizlere çalışma ortamı sunan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na ve tüm katılımcılara gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz 

Saygı ile duyurulur.

ATUDER 

Fotoğraflara bakmak için aşağıdaki resmi tıklayınız.

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ