Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. Dr. Thaer ALAJJOURI layık görüldü.

5.07.2018

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;       

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,   
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,   

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze,  Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Thaer ALAJJOURI layık görüldü. 

29.06.2018 tarihinde yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Mustafa YILMAZ verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.   

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Thaer ALAJJOURI'yi Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ