Araştırma Planlama ve Biyoistatistik Modül eğitimini Rize genel bir değerlendirme

24.09.2018

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D. olarak Acil Tıp Uzmanları Derneği ile birlikte 14-15 Eylül 2018 tarihinde Rize’de düzenlemiş olduğumuz Araştırma Planlama ve Biyoistatistik Modül eğitimini tamamlamış bulunmaktayız. Eğitime farklı anabilim dallarından katılım sağlanmış olup tüm katılımcılar tarafından başarılı bir eğitim olarak değerlendirilmiş ve devamının yapılması konusunda talepte bulunulmuştur. Eğitimin verimli bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen sayın Prof. Dr. Oktay Eray, Öğr. Gör. Dr. Deniz Özel Erkan, Uzm. Dr. Ramazan Güven ve Uzm. Dr. Ertuğ Günsoy’a teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz. Aynı zamanda RTEÜ Acil Tıp A. D. olarak planlamış olduğumuz tüm organizasyonlarda destekleriyle yanımızda yer alan ATUDER yönetim kurulu başkanı sayın Prof. Dr. Başar Cander hocamız başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder bu tıp organizasyonların önümüzdeki günlerde edindiğimiz bu tecrübe ile devam etmesini temenni ederiz.

Saygılarımla

Doç. Dr. Özlem Bilir

RTEÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D.

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.