EUSEM Refresher Course 9 Emergency Response For Disasters 1- 4 Kasım 2018 İstanbul

23.11.2018

Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

01- 04 Kasım 2018 tarihinde EUSEM Refresher Course 9’ un Acil ve Afet Yönetimi konulu kursunu başarı ile tamamlamış olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

Kurs, pratik eğitimler yoğunluklu olmak üzere Afet Tıbbını her yönü ile ele aldı. Yurtiçi ve yurtdışından katılımcı ve eğitimcilerle amaçladığımız hedeflere fazlasıyla ulaştık. 4 ay gibi kısa bir sürede böylesine nitelikli bir uluslararası organizasyon düzenlemek elbette bizim özverilerimiz ve arkamızda hissettiğimiz sizlerin desteği ile mümkün oldu.

Daha önce 2016’da da ATUDER olarak üstlendiğimiz bu kursu 2018’ de tekrar alabildik ve afet tıbbı konusundaki öncü durumumuzu hem ATUDER hem Türkiye olarak uluslararası platformda bir kere daha göstermiş olduk, ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun.

“Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır.” demedik, bunu gösterdik.

Başta Acil Tıp Uzmanları Derneği  (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere, Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) , MedSimDer, Koç Üniversitesi RMK-AIMES, The European Society for Emergency Medicine (EUSEM) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ a tüm eğitmenlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Asla yalnız yürümeyeceğiz, birlikte hep daha ileri…

ATUDER - YEPS ve Disaster Section

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

Bilimsel Programa bakmak için tıklayınız.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ