22 Aralık Dünya Paramedikler Günü”nü kutlu olsun.

22.12.2018

Hastane öncesi tıbbi bakım günümüz sağlık sistemlerinin en önemli parçalarından biri ve olmazsa olmazı artık. Bu sistem en büyük gücünü ise gerek sahada gerekse komuta merkezlerinde çalışan paramediklerden almakta. Dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabırla, hoşgörüyle, özveriyle çalışarak insanlığa hizmet eden paramediklerimizin,

“22 Aralık Dünya Paramedikler Günü”nünü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

En uzun gecenin sabahına denk gelen bu tarih bize ne kadar uzun olsa da bütün gecelerin biteceğini hatırlatmakta ve UMUT vermekte. Biliyoruz ki Acil Sağlık Hizmetinin olduğu her yerde UMUT vardır.

Hastane Öncesi Acil Tıp ve Paramedik Kitabı

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)  olarak bu anlamlı tarihte hastane öncesi acil tıbbi sistem çalışanlarına yönelik hazırlanmış önemli bir kaynağı Türk Tıbbına kazandırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. 

Prof. Dr. Başar CANDER editörlüğünde, Prof. Dr. Mehmet GÜL, Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR ve Prof. Dr. Ayşegül BAYIR'ın Editör Yardımcısı olarak görev aldığı ve alanınında önde gelen pek çok değerli yazarın destek verdiği “Hastane Öncesi Acil Tıp ve Paramedik” kitabı bu alandaki büyük bir eksikliği kapatacak ve çok değerli bir başvuru kitabı olarak sağlık çalışanlarına hizmet edecektir. 

Umutların hiç azalmaması dileğiyle.

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ