ATUDER Travma Sempozyumu 12 - 13 Mart 2019 Gaziantep

14.03.2019

ATUDER tarafından düzenlenen ve Gaziantep Üniversitesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitelerince desteklenen “ATUDER TRAVMA SEMPOZYUMU” 12-13 Mart 2019 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Sempozyumda travmada ile ilgili tüm noktalar çok sıcak bir atmosfer içinde ele alınıp tartışıldı. Konuşmacılarımız konu ile ilgili çok güncel konuları sundular. Salondan katılımcılar her derste sorular ve katkılarıyla renk kattılar. İlgiyi gören Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Gür, tüm bölgeye hitap edebilecek bir “Acil Travma Merkezi” inşa etme fikrinde ısrarcı olduklarını ve bunu yapacaklarını dile getirdi. Sempozyum boyunca elliden fazla hediye çekilişleri yapıldı. ATUDER Travma Sempozyumuna Türkiye’nin birçok bölgesinden 200’den fazlası öğretim üyesi, uzman doktor ve pratisyen hekim olmak üzere toplam 450’den fazla sağlık çalışanı katıldı. Şehir dışından gelenler Gaziantep’in lezzetli mutfağından lezzetlemeyi de ihmal etmediler. Katılımcılardan çok güzel geri bildirimler alındı.

Bu sempozyuma desteklerini esirgemeyen

•  ATUDER Yönetim Kurulu Üyelerine,
  • ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr Başar Cander’e,
  • Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Gür’e,
  • Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Edibe Sözen’e;
  • GAÜN Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Yusuf Zeki Çelen’e,
  • GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Sayın Doç. Dr. Suat Zengin’e,
  • Tüm konuşmacı ve katılımcılara,
  • Sempozyum boyunca her alanda hizmet için hazır bekleyen GAÜN Acil Tıp ABD öğretim üyelerine, asistanlarına,
  • Sempozyum bilimsel ve düzenleme komitesine,
  • Özellikle Dr. Öğrt, üyesi M. Murat Oktay, Uzm Dr, Hasan Gümüşboğa, Uzm. Dr. Mustafa Sabak ve Uzm. Dr. Mustafa Boğan’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf Albümüne bakmak için tıklayınız.