Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Sibel YAVUZ layık görüldü.

28.06.2019

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden aynı ve aynı zamanda okul ikincisi olan Dr. Sibel YAVUZ  layık görüldü.

İntern doktorun belirlenmesi sürecinde özellikle Acil Serviste çalışan asistanların ve diğer intörnlerin,  acil hemşireleri, acil servis personeli, hasta ve hasta yakınlarının ortak görüşü ve ayrıca acil tıp hocaları ve anabilim dalı başkanının ortak görüş ve  kanaatleriyle seçilmesinden memnuniyet duyduk.

13 Haziran 2019 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfide yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp A.D Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi. Adnan BİLGE verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı,   Celal Bayar  Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,  Dr. Sibel YAVUZ 'u Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.