Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 5. Sağlık Ekibi Çalışanları Kursu değerlendirmesi

19.09.2019

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sağlık Kurulu ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in birlikte düzenledikleri  TBF Sağlık Ekibi çalışanları 5. Sağlık Ekibi Çalışanları Kursu, 16 Eylül 2019 tarihinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center İstanbul’da başarı ile gerçekleştirildi. Her yıl düzenli olarak yapılan eğitime bu yıl yaklaşık 150 kişi katıldı.

TBF bünyesindeki tüm basketbol kulüplerinin sağlık çalışanlarına, sporda oluşabilecek yaralanmalara yönelik acil müdahale ile ilgili eğitimler verildi.

Bu eğitimle, basketbol camiasında ki doktorlar, fizyoterapistler ve masörlerin teorik bilgileri yenilendi ve kurs sonrasında yapılan uygulamalı eğitimlerle pratik çalışmalar gerçekleştirildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER Başkanlığında gerçekleşen bu eğitime katkılarından dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri Sayın Kerem ÜLKÜ, Sayın İlker YÜCESAN ve bu etkinliğin düzenlenmesinde öteden beri çalışmaları yürüten Dr. Ögrt. Üyesi Erdal DEMİRTAŞ ile Uzm. Dr. Davut TEKYOL'a ve aşağıda isimleri yazılı tüm eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

Eğitmenler

Prof. Dr.Başar CANDER

Dr. Ögrt. Üyesi Erdal DEMİRTAŞ

Dr. Ögrt. Üyesi Feride Sinem AKGÜN

Dr. Ögrt. Üyesi Hüseyin Cahit HALHALLI

Uzm. Dr. Davut TEKYOL

Uzm Dr. Nihat Müjdat HÖKENEK

Uzm. Dr. Turgut TOPAL

Uzm. Dr. Özge KİBİCİ

Uzm. Dr. Sedanur BAĞDİGEN

Uzm. Dr Salih EKİNCİ

Uzm. Dr Şükrü KOÇKAN

Dr. Ramiz YAZICI

Dr. Büşra BİLDİK

Dr. Melis DÖRTER

Dr. Sema KIRMIZI

Dr. Burçe Serra KOÇKAN

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ