ATUDER & TFF işbirliği ile Erzurum, Tekirdağ, Malatya, İzmir, Isparta ve Adana da Acil Müdahaleler eğitimi verildi.

14.10.2019

Acil   Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin işbirliği ile 01,02 Ekim.2019  tarihinde Erzurum da, 05 Ekim 2019 tarihinde Isparta ve Adana da, 12 Ekim 2019 tarihinde de Tekirdağ, Malatya ve İzmir'de Acil Müdahaleler Eğitimleri başarı ile gerçekleştirildi.

Toplam 180 Futbol antrenör adayının katıldığı kursumuzda temel ilk yardım konuları ile ilgili sunumlar yapıldı, Maket başında pratik eğitimler verildi. Kursun sonunda da sınav yapıldı. Acil Tıp Uzmanları Derneği ATUDER Yönetim Kurulu olarak,  Bu eğitimlerin gerçekleşmesinde ki katkılarından dolayı; ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER’e, TFF Eğitim Kuruluna, TFF Sağlık Kuruluna, Koordinator Eğitim Sorumlusu Dr. Enes GÜLER’e
Ayrıca,
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D dan  Uzm. Dr. Ömer Faruk GEMİŞ, Dr. Emre ŞENGÜN, Dr. Ahmet ŞENOL, Dr. Hatice KARABULUT, Dr. Kübra TERZİOĞLU, Dr. Erol LALOĞLU

Süleyman Demirel Üni Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Önder TOMRUK, Dr. Cihangir ÇELİK, Dr. Hazal ŞENOL, Dr. İbrahim TEKE, Dr. Kübra ŞAHİN, Dr. Makbule ESENDAL, Dr.Öğrt. Üyesi  Alten OSKAY, Dr.Öğrt. Üyesi Kıvanç KARAMAN

Adana Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Sadiye YOLCU, Dr. Adem KAYA, Uzm. Dr. Önder YEŞİLOĞLU

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Tıp A.D'dan Doç. Dr. Şükrü GÜRBÜZ, Uzm. Dr. Muhammed EKMEKYAPAR, Dr.Davut KAYA, Dr. Taner GÜVEN, Dr. Tuğrul TOPAL

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Hüseyin ŞAHİN ve Dr. Öğrt. Üyesi Mustafa Numan ERDEM

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği Dr. Oral TEKİN'e teşekkür ederiz.