2nd international Point Of Care Ultra Sound Course SonoTurkey 07 - 08 Aralık 2019 İstanbul başarı ile tamamlandı.

11.12.2019

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in ultrasonografi eğitimi birimi olan ‘Sonoschool’, ülkemizde tek Avrupa akreditasyonu alan ultrasonografi kursunun ikincisini 2nd international Point Of Care Ultra Sound Course 07 - 08 Aralık 2019 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde başarı ile gerçekleştirdik. 

ATUDER Başkanı Sn. Prof. Dr. Başar CANDER, Sonoschool Başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi Sn. Prof. Dr. E. Erol ÜNLÜER ve kursumuza misafir olarak katılan Hindistan Acil Tıp Derneğinin önceki dönem başkanı Sn. Prof. Dr. Srinath KUMAR’ın açılış konuşmaları ile kursumuz başladı.

European Union of Medical Specialists Avrupa Tıpta Sürekli Eğitim Akreditasyon Konseyi tarafından akredite edilen kursa, yurtiçi ve yurtdışından 50 kursiyer katıldı. Bu katılımcılar arasında Acil Tıp Uzmanlarının yanı sıra Anesteziyoloji, Yoğun Bakım ve Aile Hekimliği Uzmanları da mevcuttu.

Kursumuzun  eğitimci kadrosu ise Türkiye, Mısır, İngiltere ve Hindistan’dan gelen hekimlerden oluşturulmuştur.

Teorik eğitimlerin yanı sıra pratik eğitimlerin de birebir olarak canlı manken üzerinde verildiği kursumuzun son günü kursiyerler, bilgilerini eğlenceli bir bilgi yarışması ile harmanladılar ve bilgi yarışmasında en iyi puanları yapan ilk 3 kursiyerimize küçük birer hediyemiz oldu.

Kurs sonunda katılımcılardan kursumuzu ve eğitimcilerimizi değerlendirmeleri amacıyla geribildirim formlarını doldurmalarını istedik ve kendilerinden çok olumlu geribildirimler aldık.

Kurs sonunda Sn. Prof. Dr. Başar CANDER, Sn. Prof. Dr. E. Erol ÜNLÜER ve Sn. Prof. Dr. Srinath KUMAR’ın kapanış konuşmalarının ardından katılımcılara ATUDER ve European Accreditation Council for Continuing Medical Education (UEMS) tarafından verilen sertifikalar dağıtıldı ve bir pasta ile ülkemizde tek olan kursumuzun kutlaması yapıldı. 

 

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

 Röportajlar

 https://www.youtube.com/watch?v=hqRA0Os6n7I

 https://www.youtube.com/watch?v=qiWu-bW5X6E

https://www.youtube.com/watch?v=US_uZNdZdks

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ