Dahili Aciller Kursu ardından

13.12.2019

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından Dahili Aciller Kursu’nun ikincisi 8 Aralık Pazar günü Tekirdağ’da yapılmıştır.

İlk planda kurs olarak planlanan organizasyonumuz 150 kişiye yakın katılımcı ile ulusal bir sempozyum havasında geçmiştir. Kursumuza acil tıp uzmanı, pratisyen, aile hekimleri, anestezi, beyin cerrahisi, psikiyatri, dahiliye gibi birçok farklı alandan hekimlerimiz yoğun bir ilgi gösterilmiştir. Organizasyonumuza başta İstanbul olmak üzere çevre illerden birçok katılım olmuştur.

Organizasyonumuza gelerek açılışımızı gerçekleştiren Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mumin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ayrıca, Kursumuzun düzenlenmesine verdiği katkılardan ve kursumuzun bizzat açılışına gelerek ders anlatan  Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER’e ve Kurs Direktörümüz Prof. Dr. Zeynep ÇAKIR’a teşekkür ederiz.

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ