Sonoschool, Kahire de Eğitici Eğitimi Kursunu başarıyla gerçekleştirdi.

21.01.2020

ATUDER  yatakbaşı ultrasonografi eğitim birimi SonoSchool, Mısır’ın başkenti Kahire’de eğitici eğitimi düzenlendi.

18 Ocak 2020 ve 19 Ocak 2020 tarihlerinde ard arda iki gruba verilen eğitime, daha önce SonoSchool’un ultrasonografi kurslarına katılan ve eğitici olma yönünden potansiyeli olduğu eğitmenlerce değerlendirilen, çeşitli branşlardan yaklaşık 70 hekim katıldı.

SonoSchool Başkanı ve ATUDER Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER’in açılış konuşması ile başlayan kursun 1. gününe El Ezher Üniversitesi  Acil Tıp Kliniği kurucusu ve Mısır Acil Tıp Yeterlilik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mohamed Elfeky, 2. gününe ise Mısır Acil Tıp Derneği Başkan Yardımcıs Prof. Dr. Sanaa Ak Helmy eğitici olarak katılırken, 2. günün sonunda yapılan kapanış töreninde Mısır Acil Tıp Derneği Başkanı Prof. Dr. Hussein Sabry kursumuzu ziyaret etti.

Her üç hekim de kurstan duydukları memnuniyeti dile getirirken, SonoSchool kurslarının devamı konusunda dileklerini belirttiler.

Kurs, sertifika töreni ile sona erdi.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.