Acil Kritik Yoğun Bakım Kursu 29 Şubat - 1 Mart 2020 İstanbul genel bir değerlendirme

6.03.2020

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenmekte olan “ Acil Kritik Yoğun Bakım ” kursumuzu,  29 Şubat - 1 Mart 2020   tarihlerinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde  gerçekleştirdik.    
 
ATUDER ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  ’nin katkılarıyla organize edilen bu kursumuza Ankara, Tekirdağ,, Bilecik, Kars, Bursa, Edirne, Yozgat gibi birçok ilden ve çoğunluğu acil tıp olmak üzere toplam 38 kursiyer katılmıştır. Kursiyerlerimize temel yoğun bakım ve mekanik ventilasyon konularında hem teorik bilgiler verilmiş hem de ayrıntılı pratik uygulamalar yapılmıştır.     
 
Son derece olumlu ve bilimsel bir ortamda gerçekleşen kursumuza ev sahipliği yapan  Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Bedia GÜLEN ve akademik kadrosuna teşekkür ederiz.    
 
Ayrıca bu kursu artık bir marka haline getiren Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun değerli ve özverili eğitmenlerine verdikleri destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.  
   
Kursumuza Ultrasonografi cihazı ile destek veren Vega Grup dan  Sayın Bülent KIRDI'ya, mekanik ventilatör cihazı desteği sağlayan Drager firmasına ve Abdi İbrahim İlaç Firmasına ve yöneticilerine teşekkür ederiz.  
 
Acil Tıp Uzmanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu  her bilimsel etkinlikte olduğu gibi, bütün sekreterya hizmetlerinin altından başarıyla çıkan, büyük bir özveriyle çalışan dernek sekreterimiz Menderes HAZIR’a çok teşekkür ederiz.    
Yoğun Bakım Çalışma Grubu adına 
Doç. Dr. Y. Kemal GÜNAYDIN  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ