Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı " Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Ahmet KAYA layık görüldü.

1.07.2020

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan    

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,    
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,  

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor " ödülümüze Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Ahmet KAYA layık görüldü. 

Pandemi koşullarından dolayı 01.07.2020 tarihinde Acil Tıp A.B.D da yapılan törende plaketimizi ve belgemizi  Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Behçet AL verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.    

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Ahmet KAYA'yı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ