Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı " Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Bilgesu SİNAN layık görüldü.

11.07.2020

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan    

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,    
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,  

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor " ödülümüze Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Bilgesu SİNAN layık görüldü. 

Covid - 19 Pandemisi koşullarından dolayı 10.07.2020 tarihinde Acil Tıp A.D yapılan mezuniyet töreninde plaketimizi ve belgemizi  Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı ve öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim TÜRKÇÜER, Dr. Öğrt. Üyesi Murat SEYİT, Dr. Öğrt Üyesi Atakan YILMAZ Dr. Öğrt. Üyesi Mert ÖZEN ve Dr. Öğrt. Üyesi Alten OSKAY verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.    

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,  Dr. Bilgesu SİNAN 'u Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dr. Bilgesu SİNAN'ın ödülle ilgili görüşleri;

Çok severek ve öğrenerek çalıştığım Acil stajından böyle bir ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Tüm hocalarıma, asistan abi ve ablalarıma, diğer tüm çalışma arkadaşlarımıza ve plaket ve belge için Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'e çok teşekkür ederim.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ