Başta Acil Servis Çalışanları olmak üzere tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramlarını kutluyoruz

30.07.2020

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

Yaklaşık altı aydır devam eden COVID-19 ile mücadelede sağlık çalışanları olağanüstü bir gayret gösterdiler ve her türlü övgüyü hak ettiler.

Daha önceki afetlerde ve pandemilerde olduğu gibi ilk günden itibaren olmak üzere mücadelenin en ön safında yine Acil Servis çalışanları bulunmaktadırlar. Bu mücadelede hiç durmaksızın ikinci bayramımızı da yine çalışma yerimiz olan acil servislerimizde geçireceğiz.

Bu fedakâr ve azimli ekibin her bir üyesini tek tek tebrik ediyoruz, emeklerini ayakta saygı ile alkışlıyoruz. Bu bayramı da şefaatçi yaparak Allah’tan bu arkadaşlarımızın verdikleri her bir emeklerine mukabil binlerce manevi mükâfat vermesini diliyoruz.

Yine bu süreçte vefat eden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hastalananlara tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz; çalışmaya devam devam eden arkadaşlarımızın mücadelelerinin kolay olmasını ve onlara sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Başta Acil Servis Çalışanları olmak üzere tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramlarını kutluyoruz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ