SonoSchool, Mısır’da ikinci kez Avrupa Akreditasyon Kurumu’ndan Akredite Ultrason Kursunu Düzenledi!

16.03.2021

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in ultrasonografi eğitimi birimi olan ‘SonoSchool’, Mısır’da Avrupa akreditasyon Kurumu’nca (European Accreditation Council for Continuing Medical Education- EACCME) akredite edilen ikinci ultrasonografi kursu olan “Bedside Point-of-Care Ultrasound Course” kursunu Kahire Üniversitesi Tıp Fakültesi Kasr-el Ainy Hastanesinde gerçekleştirdi.

Bu Kursla birlikte SonoSchool, uluslararası düzeyde 14. kursunu düzenlemiş oldu.

Sonoschool Başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi Sn. Prof. Dr. E. Erol ÜNLÜER ve Kahire Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’ndan Sn. Prof. Dr. Sanaa Abd-el Kareem HELMY’nin açılış konuşmaları ile kursumuz başladı. Kurs boyunca Covid-19 pandemisine karşı önlemler uygulandı.

Avrupa Tıpta Sürekli Eğitim Akreditasyon Konseyi tarafından akredite edilen kursa 25 kursiyer katıldı. Teorik eğitimlerin yanı sıra pratik eğitimlerin de birebir olarak canlı manken üzerinde verildiği kursumuzun son günü kursiyerler, bilgilerini eğlenceli bir bilgi yarışması ile harmanladılar.

Kurs sonunda katılımcılardan kursumuzu ve eğitimcilerimizi değerlendirmeleri amacıyla geribildirim formlarını doldurmalarını istedik ve kendilerinden çok olumlu geribildirimler aldık. Kurs sonunda Sn. Prof. Dr. E. Erol ÜNLÜER ve Sn. Prof. Dr. Sanaa Abd-el Kareem HELMY’nin kapanış konuşmalarının ardından katılımcılara ATUDER-SonoSchool ve European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) tarafından verilen sertifikalar dağıtıldı.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ