Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr Hacer ARIKAN, Dr Kemal Samet BAHAR layık görüldü.

13.07.2021

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;       

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,   
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,   

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze,  Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr Hacer ARIKAN ve Dr Kemal Samet BAHAR layık görüldü. 

13.07.2021 tarihinde yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp A.B.D Başkanı Prof. Dr. İbrahim TÜRKÇÜER ve Doç. Dr. Murat SEYİT  verdi. 

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.B.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.   

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,  Dr Hacer ARIKAN ve Dr Kemal Samet BAHAR'ı  Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ