İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı " Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Fadime Nur DEMİRALAY layık görüldü.

15.07.2021

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;         

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,    
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,  

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden Dr Fadime Nur DEMİRALAY layık görüldü.  14 Temmuz 2021 tarihinde Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık makamında Sayın Dekan Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN'le birlikte gerçekleştirilen törende, plaketimizi ve belgemizi  Sayın Dekanla birlikte Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER verdi. Ayrıca intern doktor Fadime Nur DEMİRALAY'a Başar Hocamızın kitaplarından ve derneğimiz yayınlarından hediye olarak verildi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri misafirperverlik ve hassasiyetten ötürü  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN' ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr Fadime Nur DEMİRALAY'ı  Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ