29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılı kutlu olsun.

27.10.2021

Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. 
Milyonlarca şehidin kanına mukabil kazanılan ve bizlere emanet edilen, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan ve fazilet olan Cumhuriyet yönetimini bizden sonraki nesillere daha sağlam olarak bırakmak görevimizdir.
 
Demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesi olan Cumhuriyetin en iyi yönetim şekli olduğunu anlamalı ve yeni nesillerimize anlatmalıyız. 
Bu değerleri bizlere kazandıran kahramanlarımıza şükran borcumuzu daha çok çalışıp üreterek, ülkenin kazanımlarına değerler katarak ödemeliyiz.
 
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,
Başta Acil Tıp çalışanları olmak üzere, sağlık çalışanı meslektaşlarımızın ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.
 
Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını ülkemiz ve cumhuriyetimizin bağımsızlığı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimizi saygı ve minnetle selamlıyoruz.
 
 
 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ