SonoSchool “Ultrasonografi ile Hasta Yönetimi Kursu” tamamlandı

20.12.2021

ATUDER yatakbaşı ultrasonografi eğitim birimi SonoSchool tarafından düzenlenen “Ultrasonografi ile Hasta Yönetimi Kursu”18-19 Aralık 2021 tarihlerinde Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamlandı.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.B.D. öğretim üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Giden ve Doç.Dr.Hasan Büyükaslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kurs, SonoSchool Başkanı Prof. Dr. Erden Erol Ünlüer’in açılış konuşması ile başladı.

Kursa, başta Acil Tıp olmak üzere Genel Cerrahi, Anesteziyoloji, Yoğun Bakım gibi değişik uzmanlık alanlarından 34 hekim katıldı.

Şanlıurfa dışında Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Mardin, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Batman, Adıyaman ve Aydın illerinden gelen hekimlerin de katıldığı kursta, teorik sunumlar minimize edilerek, canlı mankenler başında yapılan teorik ve pratik eğitimlerin iç içe geçtiği, interaktif ve hibrid bir eğitim modeli uygulandı.

İkinci günün sonunda SonoSchool başkanı Prof. Dr. Erden Erol Ünlüer ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’in kapanış konuşmaları ve sertifika töreni ile kurs programı tamamlandı.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.