18.07.2022
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;
-
Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
-
Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,
Bu amacımıza uygun olarak 2007 yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Gökçe ŞAMLI layık görüldü. Plaketimizi ve belgemizi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde Acil Tıp A.B.D Doktor Öğretim Üyesi Emin Gökhan GENCER verdi.
Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.B.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Gökçe ŞAMLI'yı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
.jpeg)
.jpeg)