Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Efekan YILMAZ layık görüldü.

21.07.2022

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;        

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,  
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek, 

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze,  Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden  Dr. Efekan YILMAZ layık görüldü.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde ödülümüzü almaya layık görülen,  Dr. Efekan YILMAZ' a plaketini ve belgesini  Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin ŞAHİN, Dr. Öğretim Üyesi Serhat ÖRÜN ve Dr. Öğretim Üyesi Sercan BIÇAKÇI tarafından takdim edildi.

Takdimden sonra ise diploma törenine geçilerek yeni mezunlara Tıp Fakültesi akademisyenleri tarafından tek tek diplomaları verildi. Tören, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Turgut önderliğinde genç doktorların Hipokrat yeminini etmeleri ve keplerini havaya fırlatmalarıyla son buldu.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Efekan YILMAZ'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ