Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu Genel bir değerlendirme

11.05.2023

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından ‘’Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu’’ 6-7 Mayıs 2023 tarihinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde yapıldı.

Hastane öncesi ve acil servislerde acil hastalarına hizmet veren sağlık çalışanlarına yönelik Türkiye’de ilk defa yapılan bu kursumuza ilgi oldukça yüksekti.

Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen kurs, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz ve Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu Başkanı Prof. Dr. Muhammet Gökhan Turtay’ın açılış konuşmaları ile başladı. Aydın, Malatya, İstanbul, Muğla, Denizli, Manisa, Antalya illerinden gelen hekimlerin katıldığı kursumuz; teorik ve pratik eğitimlerle oldukça yoğun bir şekilde geçti. Ayrıca katılımcılara kurs eğitmenimiz Sinan Güzel tarafından kitaplar ve kaynaklar da verildi. Kapanış konuşmaları, sertifika ve plaket töreniyle kurs programı tamamlandı.

Kursun gerçekleşmesinde ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar Cander’e, değerli bilgilerini fazlasıyla ve içtenlikle bizlere aktaran kıymetli hocam Sinan Güzel’e, yaptığı güzel organizasyondan dolayı Prof. Dr. Ayhan Aköz’e, ev sahipliği ve misafirperverlikleriyle Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD’nın asistan ve öğretim üyelerine teşekkür ederim.

Bu kursumuzu, yeni uygulamaların eklendiği kurs programımızla Türkiye’nin değişik illerinde hizmet veren hastane öncesi ve acil servislerde çalışan sağlık çalışanlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz.

Acil Serviste Hipnotik Yaklaşım Kursu’larında görüşmek üzere…  

Prof. Dr. Muhammet Gökhan Turtay

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ