2024 yılı 8. Altın Acil Ödülleri Sahiplerini buldu.

27.05.2024

16 - 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirdiğimiz 20. Ulusal Acil Tıp Kongresi & 11th Intercontinental Emergency Medicine Congress & 11th International Critical Care and Emergency Medicine Congress kapsamında İlkini Sayın Prof. Dr. Gazi YAŞARGİL daha sonra Prof.Dr. Aziz SANCAR, Prof.Dr. Lewis R. GOLDFRANK, Prof.Dr. Paul KİVELA, Prof.Dr. Bingür SÖNMEZ, Prof.Dr. Josep BURUGADA, Prof.Dr. Amin Antonie KAZZI'ye verdiğimiz Altın Acil Ödülleri bu yıl sekizincisi Acil ultrasonunun öncüsü, Acil Tıp ile ilgili kılavuz kitapların Baş Editörü, Acil Tıbbın gelişiminde başrolde olan  Prof. Dr. John MA 'ya ve Acil serviste resusitatif-girişimsel işlemler içinde önemli ve güncel yeri olan REBOA (Resuscitative Endovascular Balloon Oclusion of Aorta) konusunda dünyaca ünlü Prof. Dr. Yosuke MATSUMURO'ya verildi.

Prof. Dr. Jhon MA ve Prof. Dr Yosuke MATSUMURO'ya Dernek Başkanımız ve Kongre Başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER tarafından gala gecemiz öncesinde yerli ve yabancı konuşmacı ve katılımcılarımız huzurunda ödülü takdim edildi.

Kendilerini tebrik ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu

https://www.atuder.org.tr/75/haberler/3056/burugada-sendromu-olarak-adlandirilan-sendromu-bulan-prof-dr-josep-brugada-ya

https://www.atuder.org.tr/75/haberler/2135/atuder-2019-yili-altin-acil-odulune-ulkemizin-mumtaz-simalarindan-degerli-bi

https://www.atuder.org.tr/75/haberler/3318/2023-acil-tip-odulleri-sahiplerini-buldu

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ