Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi 2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı intern Doktor" Ödülüne Dr. Kadir KORKMAZ layık görüldü.

21.07.2025

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;         
  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,    
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,  
Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze 2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılında  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Kadir KORKMAZ layık görüldü.
 
Mezuniyet töreninde plaketimizi ve belgemizi  Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Serhat KARAMAN verdi.
 
Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.    
 
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Kadir KORKMAZ'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
 
 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ