18.07.2026
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, kuruluş amaçlarımızın en başında gelen;
-
Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
-
Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve bu alandaki eğitim standartlarını en üst seviyeye çıkartmak.
Bu misyonlarla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Bu hedefimiz doğrultusunda, 2007 yılından beri geleneksel olarak düzenlediğimiz ve büyük bir önem atfettiğimiz "Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor Ödülü"ne, 2025 - 2026 Eğitim-Öğretim Yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi mezunlarından Dr. Hussein ALFAKEER layık görüldü.
Mezuniyet Töreni'nde, genç meslektaşlarımıza başarı plaketi ve belgesini, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve Doç. Dr. Bahadır TAŞLIDERE tarafından gururla takdim edildi.
Derneğimiz tarafından titizlikle takip edilen ve her yıl üstüne koyarak büyüyen bu ödül vesilesiyle, eğitime ve geleceğin hekimlerine verdikleri değer için tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
-
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanlığı’na,
-
Bu süreçte emeği geçen ve geleceğin hekimlerini yetiştiren tüm hocalarımıza,
-
Sürecin mutfağında yer alan idari kadroya içtenlikle teşekkür ederiz.
ATUDER Yönetim Kurulu olarak, meslektaşımız Dr. Hussein ALFAKEER'i acil tıp camiamızın yeni ve dinamik bir üyesi olarak görmeyi canı gönülden diler, meslek hayatının bu ilk adımında kendisini tebrik eder, başarılarının katlanarak devam etmesini temenni ederiz.
.jpg)
.jpg)
.jpg)