Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER), İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H Acil Tıp Kliniğini ziyaret etti.

20.09.2014

ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve Resüsitasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÜL, 19.09.2014 tarihinde Medeniyet Üniversitesi Göztepe EAH Acil Tıp Anabilim Dalı’nda görev yapan biz acil tıp uzman ve asistanları yeni binamızda ziyaret edip, bizleri onurlandırmışlardır.

Yeni acil binamızın ikinci katında gerçekleştirilen toplantıda acil tıbbın geleceği, eğitim güncellemeleri ve acil tıp asistanlarının karşılaştığı sorunlar ele alınmış olup kendileri bizlere bu anlamda bir ufuk, bir yol gösterici olmuşlardır.

Konuşmalarında hocalarımız, aslında omuzlarda taşınması gereken, herkesin itibar göstermesi gereken acil çalışanlarının istediği değeri alamadığını, bize düşenin ise kendi değerimizin farkında olmamız gerektiğinden bahsettiler. Devamında “daha iyiye nasıl gidebiliriz, daha iyi neler yapabiliriz” diyerek ATUDER olarak camia olarak bunun peşinde olmaya devam ettiklerini ifade ettiler.

Ardından hocalarımıza yeni acil servis binamızı alan alan tanıttık. Değerli hocalarımızın motivasyonumuzu artıran hoşgörülü ve sağduyulu yaklaşımları, bize İstanbul’daki diğer acil tıp klinikleri ile (problem ve çözümleri adına) ortak paydada buluştuğumuzun farkındalığını sağladı.

Göztepe Acil Tıp olarak hocalarımızın ve ATUDER’in yanımızda olduklarını bir kez daha hissettik, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ziyaretlerinin devamını temenni ediyoruz. Saygılarımızla…

Klinik İdari Sorumlusu Uzm. Dr.Onur İNCEALTIN
Araştırma Görevlileri Adına Dr. Burcu AZAPOĞLU   Dr. Cihan BÜYÜKSÜTÇÜ

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ