ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER " Aile Hekimliğinde Acil Nöbetine Bakış ve Güncel Acil Tıp Hekimliği Değerlendirmesi" konulu bir canlı yayına katıldı.

30.12.2014

29 Aralık 2014 Pazartesi Günü saat 19.30 da, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar CANDER, ZBOXMEDİAhttp://www.zboxmedia.com/ aracılığıyla ve Prof. Dr. Serdar KULA'nın moderatörlüğünde " Aile Hekimliğinde Acil Nöbetine Bakış ve Güncel Acil Tıp Hekimliği Değerlendirmesi" konulu bir canlı yayına katıldı.

Yaklaşık 70 dakika süren Canlı Yayının ilk bölümünde;
Aile Hekimlerinin Acil Servislerde nöbet tutma konusunda görüşlerini ve önerilerini anlattı. gelen sorulara cevaplar verildi.
Canlı yayının ikinci bölümünde ise, Şiddet, Acil Tıp Uzmanlığı ve Sorunları, Acil Servis Kalabalığı, boş kalan kadrolar, SUT uygulamaları, SGK uygulamaları, YÖK Akademik Kadrolar gibi güncel sorunlar konuşuldu.

Son olarak Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) hakkında bilgiler verildi, faaliyetlerimiz, yaptıklarımız ve yapacaklarımızla ilgili projelerimiz anlatıldı.
Canlı yayının tamamını çok kısa bir süre sonra yayımlayacağız.