21. Acil Tıp Güz Sempozyumu

www.sivassempozyum.com

DAVET

Çok Kıymetli Acil Tıp Meslektaşlarımız

21. Acil Tıp Güz Sempozyumu’nu 22 - 24 Eylül 2017’de Sivas Cumhuriyet Üniversite’sinde düzenleneceğini duyurmak ve bu heyecanımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.

Acil Tıp Uzmanları Derneği ve Cumhuriyet Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı ortak katkıları; Sivas Tabipler Odası, Sivas  Sağlık İl Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin destekleri ile düzenlenecek sempozyumun sizlerin de katılımı ile tam bir bilimsel şölene dönüşmesini arzulamaktayız.

Bilimsel toplantılar günümüzde bilgiyi daha süratle yenilenir hale getirmekte ve yeni bilgilerin izlenmesi, özellikle acil tıp gibi geniş bir dalda uzmanlık eğitimi ve sonrası dönemde güncel bilgiye ulaşmada çok önemli yer tutmaktadır.

İki gün boyunca devam edecek bilimsel oturumların yanında, sevgi ve dostlukların paylaşılacağı bir sosyal program ile sizleri dinlendirmeyi ve hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız. Anadolu’daki tarihi ipek yolu güzergahlarının kesiştiği, kral yolunun geçtiği, ülkemizin coğrafi olarak ikinci büyük ili olan Sivas’ın farklı atmosferinde buluşmak ve bilimsel zenginlik yanında tarihi dokunun güzelliklerinin tadına da birlikte varabilmenin heyecanını duyuyor, sizleri aramızda görmek istiyoruz. Sivas için uygun ve güzel bir tarih olan Eylül ayında katılımınız bize güç verecektir.

İki gün acil servis hizmetlerine ara verip ülkemizin güzel ve kadim bir şehri olan Sivas’ta meslektaşlarımızla beraber bir araya gelmek, tarihi zenginliklerini, doğal güzelliklerini, birlikte yaşamak için istiyoruz.

Sivas’ta buluşmak üzere; sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.

Saygılarımızla​

Prof.Dr.Alim YILDIZ