İstanbul Acil Tıp Sempozyumu

Değerli Meslektaşlarımız,
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Acil Tıp Uzmanları Derneği ortak katkıları ile İstanbul’da düzenlenecek Kardiyolojik Aciller Sempozyumu’na sizleri davet etmenin mutluluğu ve gururunu taşıyoruz.
Acil Tıp, kişilerin sağlık sorunlarında ölümlerin ve kalıcı sakatlıklarının önlenmesinde gerekli olan hızlı müdahale ve hızlı karar vermeyi içeren bir anabilim dalıdır. Acil vakalar konusunda eğitilmiş hekimler, hastanın sürekli hazır ve uygun stabilizasyonunu, değerlendirilmesini, tedavisi ve yönlendirilmesini sağlamak için çalışır. Acil tıp hizmetleri ülkemizde ve tüm dünyada baş döndürücü bir hızla gelişmekte, bu yüzden de sürekli eğitim, verdiğimiz bu hizmetin en önemli temel taşı olmaktadır.
Kardiyolojik Acilleri tanı ve tedavi yöntemlerini gözden geçirmek ve hep birlik de tartışacağız. Ayrıca bilimsel araştırma yöntemlerini (Tez Hazırlama, Makale, Vaka Sunumu, Sözlü Sunum, Poster) örnekleri ile tartışarak, bilimsel projelerimize ivme kazandırmak amacındayız.
Güçlü bir camia olarak acil tıp kliniklerinde kritik hasta bakım hizmeti sunan tüm personelin, kaynaşıp ortak sorunları ve mutlulukları paylaşacakları bu sempozyum da, İstanbul’un doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ve güzellikleri ile keyifli günler yaşayacağını umuyoruz.
09 Haziran 2012 tarihinde arasında İstanbul’da buluşmak dileklerimiz ile saygılarımızı sunarız.

Doç. Dr. İbrahim İKİZCELİ

Sempozyum Sekreterleri

Uzm. Dr. Murat KOYUNCU

Dr. Onur TOKOÇİN

Sertifika ve yemek programı için lütfen kaydınızı yaptırınız.
Katılım ve aktiviteler ücretsizdir.

KARDİYOLOJİK ACİLLER PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adres:   Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İbrahim Paşa Konferans Salonu ŞİŞLİ
Yer:   İstanbul