Basic Point-of-Care Ultrasound Course SonoTurkey

Acil Tıp Uzmanları Derneği  (ATUDER) bünyesinde faaliyet gösteren ultrasonografi eğitim okulumuz SonoSchool, Türkiye’de ilki gerçekleştirdi.

Ülkemizde ilk defa bir ultrasonografi kursu uluslararası geçerliliği olan bir akreditasyon aldı. SonoSchool tarafından 1-2 Aralık 2018’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Point-of-care ultrasound course”, Avrupa Sürekli Tıp Eğitimi için Akreditasyon Konseyi (European Accreditation Council for Continuous Medical Education- EACCME) tarafından akredite edildi.

Sadece Avrupa Birliği ülkeleri değil, dünyanın 57 ülkesinde ömür boyu geçerliliği olan sertifikasyon elde edeceğiniz bu kursu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Kursumuz kontenjanı 40 katılımcı ile sınırlı olup ayrıntılı bilgiyi www.sonoturkey.com adresinde bulabilirsiniz.

13.11.2018 Tarihi itibariyle kontenjanlarımız dolmuştur. İlginize teşekkür ederiz.

Kayıt için derneğimiz sekreteri Sn. Menderes Hazır ile irtibata geçmeniz gereklidir.  0544 835 92 70   [email protected]

Kurs kaydı için herhangi bir şekilde kontenjan rezervasyonu söz konusu olmayıp, kesin kayıt için kayıt bedelinin derneğimiz hesabına yatırılması gerekmektedir.

Ülkemizde bir ilk olacak bu kursta sizleri de aramızda görmek isteriz.

Saygılarımla.

ATUDER Yönetim Kurulu adına;

Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER

ATUDER Yönetim Kurulu üyesi  ve SonoSchool Başkanı.

Detaylar için: www.sonoturkey.com web sayfamızı ziyaret ediniz.