Asistan Sunum Yarışması

Katılım Formunu indirmek için tıklayınız

ASİSTAN SUNUM YARIŞMASI

Zorlu nöbet şartlarında çalışan değerli acil tıp asistanlarımıza kongremizde söz hakkı veriyoruz. Yalnız bir farkla, burada herşeyi konuşabiliriz. Konuların tıbbi herhangi bir konu olmaması gerekmektedir. Amacımız asistan hekimlerimizin sunum teknikleri, yeteneklerini, hobilerini dinlemek ve onların perspektifinden yeni birşeyler öğrenmektir.

Tarih ve Zaman

18 Mayıs 2024 saat: 16:00 – 18:00 , Starlight Resort Hotel

Katılımcılar:

Katılımcı, acil tıp asistanı olduğunun belgelenmesi şartı ile başvurabilir.

Katılımcılar son başvuru tarihi olan 05 Mayıs 2024'e kadar; ilanda belirtilen mail adresine katılım formu ve 5 dakikadan uzun olmayan slayt ve kişinin kendisinin görüldüğü bir başvuru videosu ile başvurmaları gerekmektedir.

Uygun görülen konu başlığı-katılım şartlarını sağlayan asistanlar ve yarışma salonu ile saati 10 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilecektir.

Konular

Gündelik hayatımızdan zevklerimize herhangi bir konu başlığı belirlenebilir. Konuların tıbbi herhangi bir konu olmaması gerekmektedir.

Konu başlığı ve içeriği, örf adet ve toplumsal normlara aykırı olamaz. Dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, din, mezhep ve benzeri konular sunumun içeriği oluşturamaz.

Değerlendirme

Derecelendirme önceden belirlenen jürinin belirlenen standart değerlendirme formu doldurması ile belirlenecektir.

Kongre gala gecesinde yarışma birinci, ikinci ve üçüncülerine ödülleri verilir.